Let op: opent in een nieuw venster PDFAfdrukkenE-mailadres

Disclaimer

Over deze website

Verantwoordelijk voor de inhoud van deze website is Folle et Fou.
U kunt ons bereiken via mail of via telefoon op 051/48.60.46. 
Folle et Fou staat in voor het beheer van de website.
De webmaster kunt u bereiken via mail.

Deze website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Folle et Fou kan echter niet aansprakelijk worden gehouden voor enige directe of indirecte schade die zou kunnen ontstaan door het gebruik van de hierin aangeboden informatie. Aan de inhoud van deze website kunnen op geen enkele wijze rechten worden ontleend of aanspraken worden gemaakt.

Folle et Fou kan geen 100% garantie bieden betreffende de accuraatheid, actualiteit, correctheid en volledigheid van de informatie.

Folle et Fou kan de inhoud op elk moment aanpassen zonder voorafgaande mededeling aan de bezoeker of gebruiker.

Folle et Fou verwijst naar een aantal andere websites via links. Folle et Fou is niet verantwoordelijk voor het functioneren, het gebruik of de inhoud van deze websites.

De informatie, publicaties en andere gegevens op de website worden als algemene dienst ter beschikking gesteld en vrijgegeven in goed vertrouwen.

Alle mogelijke geschillen en vorderingen vallen onder toepassing van het Belgisch recht.

 

Copyright en intellectuele eigendomsrechten

Alle afbeeldingen, foto's en teksten op de website zijn eigendom van Folle et Fou.
Alle afbeeldingen en foto's op de website van  Folle et Fou zijn auteursrechtelijk beschermd en mogen niet worden gebruikt door anderen. Mocht er een afbeelding op de website staan waarvan verkeerde copyrights worden gebruikt, meldt u dit dan a.u.b. via mail.

Teksten zijn geschreven door of in opdracht van Folle et Fou en zijn eveneens auteursrechtelijk beschermd. Gebruik van teksten is toegestaan zonder voorafgaande toestemming, mits het de naam van Folle et Fou niet op de een of andere manier kan schaden en mits het doel van dit gebruik niet tegengesteld is aan de doelstellingen van Folle et Fou. In alle gevallen is een duidelijke bronvermelding verplicht.

In elk geconstateerd geval van misbruik zal een gerechterlijke procedure worden begonnen volgens de Belgische wetgeving op bescherming van intellectueel eigendom.